Lampinen

maanantaina, lokakuuta 02, 2006

osa 3: Meidän perhe


Tervetuloa yliopistoon! Aika jolloin eletään viimeinkin omillaan erossa perheestä ja tehdään kaikkea hauskaa. Samalla siinä sivussa sitten opiskellaan.
Perijä valinnassa päädyin Romeoon ainoastaan sen takia, että hänelle oli jo vaimoehdokas josta minäkin pidin. Muistatte varmaan viime osan lopulla tutuksi tulleen kaupunkilais teinin Mimmi Antikaisen? Kuvassa siis vasemmalta katsottuna Romeo, Mimmi ja Rasmus.
En ole vielä varma minkä takia raahasin Rasmuksenkin yliopistoon mutta ehkä hänellekkin keksitään jotain käyttöä :)



Aika pian tuli kuitenkin selväksi, että ekoista vuosista ei tulisi kovin mukavia. Rahat riittivät juuri ja juuri tontin vuokraukseen, osittain seinien rakentamiseen sekä kaikista tärkeimpiin tavaroihin.
(Nyt joku varmaan ihmettelee että mitä tuo kallis kaukoputki tekee tuolla kun sanoin äsken rahojen riittäneen vain tärkeimpiin huonekaluhin.Kaukoputki on kotoa mukaan raahattu ja melkein arvoton.)


Kaikki kolme tietenkin uppoutuivat opintojen ihmeelleseen mailmaaan. Kolmannen vuoden aikana talokin alkoi jo näyttää hieman siistimmältä.


Romeo ansaitsi lisää rahaa maalaamalla aina kuin vain ehti. Samalla taitopisteetkin nousivat kivasti. Romeo kun koitti onneaan tavoitteenvaihdossa ja sai tietotavoitteen. Elämätoive on nyt kohottaa kaikki taidot huippuunsa. Se tulee varmasti onnistumaan hyvällä tuurilla vielä pian.



Kun omaan peiliin ei ollut varaa niin kaikki suuntasivat kaupunkiin ilmaiseen meikkaukseen. Meikkaajat vain eivät tainneet olla alansa ammattilaisia. Rasmus ei hirveästi pitänyt uudesta ulkomuodotaan, mutta Mimmi näytti kyllä oikein suloiselta.


Neljän vuoden aikana nämä kaksi jakoivat ensisuudelmansa, rakastuivat tulisesti ja siirtyivät sen jälkeen noh, makuuhuoneen puolelle.


Viimeisen vuoden viimeisen iltana Romeo järjesti romanttisen illallisen valmisaterioista. Hän keräsi rohkeutensa ja kosi rakastettuansa.


Rasmuskin pisti kaikkensa peliin rakkausrintamalla. Hän ehti kuluttamaan aikaansa monen eri tytön kanssa,mutta yliopiston jälkeen hän kuitenkin päätyi naimisiin saman tytön kanssa jolle hän oli uhrannut ensisuudelmansa. Mainittakoon vielä, että Rasmus sai vaimonsa kanssa yhden pojan mutta poika kuoli tuntemattomaan tautiin teini-iässä.


Mutta mitä kuului kotiin? Poikien ollessa yliopistossa Ronja oli viimein saavuttanut tieni-iän ja sai nautinto tavoitteen. Pakko sanoa, että Ronjasta tuli oikeastaan ihan nätti, vaikka hänkin sai melkein samanlaisen hirviöleuan kuin veljillään.


Teuvo taas kulutti päivänsä lukemallla uusimmista rikoksista ja keräten rahaa. Mahdottomaan toiveeseen 100 000 simoleonin keräämisestä on vielä matkaa.


Viimein Romeo palasi Mimmin kanssa takaisin. Romeo ryntäsi heti halaamaan siskoaan mutta, tämä ei näyttänyt hirveästi pitävän siitä.


Aika sanoa hyvästi. Viimeinen hali.
Minulla on suunnitelmia Mariannelle. Ei tosin kovin mukavia sellaisia.



Kuullostaako pitsalaatikko ja pitkä aidattu alue tutulta? Tunnen itseni kamalan julmaksi tehdessäni tämän. Mutta taloon tarvitaan pian tilaa uusille tulokkaille ja tarvitsemme myös haamuväripisteitä.


Mariannen kärpäskuolema sai koko perheen masentuneeksi. Varsinkin Ronja raukan.


Surullisena Mariannen kuoleman jälkeen Teuvo uppoutui kirjoittamaan entistä enemmän romaaneita.



Eräänä yönä tapahtui jotain tosi jännää. Romeo tähyili kaukoputkella taivaisiin ja yhtäkkiä.... HÄNET SIEPATTIIN!!! Olen niiin iloinen tästä! Kummassakaan aikaisemmassa legacyssani en ole saanut ainoatakaan simiä siepatuksi jotan nyt suorastaan hypin onnesta!


Samana yönä alakerrassa tapahtui kanssa. Yritin toteuttaa romanssia kahden sosiaalipupun välille, mutta ne hemmetin kanit olivat molemmat keltaisia. Romanssin sijaan ne tappaelivat.



Tervetuloa kotiin! Ehdin jo kaivata. Paria tuntia ennen auringon nousua ufoalus leijui Lampisten talon yllä saaden muut kauhistumaan.


Ronja oli niin tuskastunut kaikista oudoista tapahtumista ja äitinsä menetyksestä, että telkesi itsensä pieneen aitaukseen ja kuoli nälkää. Minulla oli aivan toisenlaisia suunnitemia Ronjalle, koska pidän hänestä mutta...


Mimmi on toinen simi josta pidän tällä hetkellä kovasti. Hän vain on persoonaltaan niin erilainen. En ole koskaan ennen tormännyt simiin, joka alkaa mököttämään, kun pistän hänet katsomaan televisiota.
Mimmi pääsi nopeasti työn alkuun ja paiski hurjasti töitä saaden paljon rahaa palkkioksi. Välillä työt näyttivät käyvän liian rankoiksi sillä Mimmi nukahteli pihalle heti töistä päästyään.



Vou. Otin varmaan miljoona kuvaa Romeosta ja hänen mahastaan sillä olen niin innoissani tästä tulevasta ufolapsesta. Vaaleanpunaiset yöhuosut on kyllä suloiset.


Romeon ja Mimmin hääkuva. Pienet perheen sisäiset hääjuhlat kelpasivat parille mainiosti.


"Tiedätkö, olen ajatellut että tuo sinun mahasi ei tuohon ihan itsestään ilmestytnyt vaan mielestäni siihen on tarvitty vähän muita keinoja kuten...."



Liilat sydämmet ja tutinkuvat tuntuivat olevan ainoa aihe josta Mimmi nykyään puhui. Epäilen sen johtuvan siitä, että Mimmi oli sitä mieltä että perheen perutaminen olisi nyt oiva hetki.


Sitä saa mitä tilaa. Miksi kaikki siminaiset näyttelevät niin hämmästyneitä kun se maha viimeinkin alkaa paisua?


Samaan aikaan eteisessä Romeo käy läpi naisten tuskaa.


Suloinen pieni ufo. Yritin mietti jotain persoonallista B-kirjaimella alkavaa nimeä, joka sopisi ufolle, mutta en ole kovin luovalla päällä nyt. Siksi lapsi sai nimekseen Besel.


Mimmi kävi saman läpi pian. Tälläkertaa syntyi tyttö joka nimettiin kirjainteeman mukaan Betaksi.


Betan syntymäyötä juhlista Marianne, joka kummitteli ensimmäistä kertaa. Pakko todeta, että Marianne on mukava haamu, hän ei ole säikyttänyt ketään pitkänkään ajan jälkeen.


Huuuuhuuh! Teuvolla oli enää päivä elinaikaan, kun hän viimeinkin toteutti mahdottomantoiveensa. Olen helpotunut.


Hyvää syntymäpäivää! Besel pääse ensimmäisen synttärikakkunsa kimppuun.


Noniin. Kovin kaunista taaperoa hänestä ei kyllä tullut. Hirveät hörökorvat, hirveä nenä, hirveä leuka. Mutta hänellä on hyvä persoonallisuus. Horoskoopiltaan härkä.


Teuvon viimeinen matka Mariannen luokse alkaa. Teuvo kuoli onnellisesti vietettyyän hyvän elämän kivikkoisesta alusta huolimatta. Mammonaplatinahauta on meidän.


Romeolla oli kova kiire metsästää taitopisteitä. Nyt kun Teuvo oli poissa niin perheen lapsilla oli yksi huolehtija vähämmän, joten se tiesi enemmän työtä Mimmille ja Romeolle. Näköjään Romeolla oli niin kiire harjoittelmaan puhumista, että ei viitsinyt laskea Betaa käsistään siksi aikaa.


Ronja ilmestyi surullisena kummittelemaan sille paikalle johon oli kuollut.


Perhe elämä on kiireistä aina välillä. Kaikki tuntuu olevan taas menossa huonoon suuntaan. Lapset pitäisi ehtiä hoitamaan, talo piätäisi pitää puhtaana ja voisi olla hyvä kerätä itsekkin käymään välillä suihkussa. Kaiken lisäksi Ronjan haamu oli äkäistä sorttia ja öisin hän aina säikytteli varomattomia keittiössä.


Sen lisäksi uusi lapsi taloon oli tiedossa.


Tuplasyttärit! Onnea vaan!



Beselistä kasvoi mielenkiintoisen näköinen lapsi. Beta taas näytti aika normaalilta. Horoskoopiltaan hän on kauris.


EI! ei ei ei Romeo! Tajuatko sinä, että me menetimme pisteen sinun takiasi?!
Vihaan suurperheitä koska aika ei meinaa mitenkään riittää kaikkien vahtimiseen saatika sitten siinä sivussa toiveiden toteuttamiseen.


Kuule, pesukoneet on keksity. Tai sitten spagetti vain oli hyvää. Tyypillistä Mimmiä.


Toivottakaa tervetulleeksi tämän perheen kolmas lapsi!


Eeh ei ei...Tajuatteko, että teidän piti saada poika joka voi jatkaa sukua? Tai no, onhan meillä jo Besel, mutta ottaisin mielelläni perijäksi jonkun hieman parempi geenisen.
Tämä lapsi oli siis tyttö joka sai nimekseen Bet.



Voi ei, Mimmi! Tajuatko että menetimme taas kallisarvoisen pisten? Perheenäidin elämä näkyy olevan rankkaa. Pysähdymme tähän tällä kertaa.

Kolmannen sukupolven lapsuusajan toiseen osaan on kyllä jo kuvat valmiina, mutta en ole varma milloin ehdin seuraavan osan lisäämään.
Mutta nyt, näkemiin taas ensikertaan.

3 Comments:

  • Ihanan pitkiä nämä osat sinulla! Ehtii kunnolla tapahtuakin jotain :) Tämä kolmas osa on mielestäni paras tähän astisista, koko ajan on vain parantunut siis. Otitko jotain rajoituksia käyttöön? Toiseksi viimeisestä kuvatekstistä ainakin sai käsityksen, että olisi Patriarkaatti käytössä :) Se onkin paljon parempi vaihtoehto kuin Matriarkaatti, kun kauniita naisia löytyy enemmän kuin komeita miehiä :D Toivottavasti saat pian poikavauvan, vaikka Besel olisi kyllä mielenkiintoinen perijänä.

    By Blogger Nina, at 3:28 ip.  

  • Täytyy kyllä sanoa, että tämä on hyvä legacy.Jostain syystä tykkään lukea semmoisia, missä pelaaja hankkii mahdollisimman paljon pisteitä.Se on minusta kiinnostavampaa :D

    By Blogger Anilea, at 5:33 ip.  

  • voi kiitos kommenteista :)
    Tosiaan, minulla on muutama rajoitus käytössä. Patriakaatti on yksi niistä. Kerron ne rajoitukset sitten seuraavassa osassa kun en niitä nyt aikaisemmin muistanut/tajunnut laittaa.

    By Blogger Aurela, at 4:23 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home