Lampinen

sunnuntaina, syyskuuta 17, 2006

osa 1: Kohti onnellista elämää


"Terve. Minä olen Teuvo.Teuvo Lampinen"
Aivan oikein. Tässä on tarinamme aloittaja. Teuvo on mammonatavoitteien simi ja elämäntoiveenaan päästä rikolisneroksi.Mikäs siinä, se varmaan tulee toteutumaan jossain vaiheessa.Ensin on kuitenkin käytävä yliopisto.
Horoskoopiltaan Teuvo on kauris ja luonnepisteitä on määräytynt seuraavannlaisesti:sottapytty/siisti:7 Ujo/menevä: 4 Laiska/toimelias:3 Vakava/leikkisä:6 Marisija/kiltti:7
Päätin aloittaa vaihteeksi näin, ei sitten ole niin vaikeaa, kun rahaa tulee helpommin.

Ja pitää vielä mainita että pelaan tätä legacya niillä uudistetuilla säännöillä


Koska rahaa oli niin vähän Teuvo joutui muuttamaan asuntolaan. Asuntolasta sai kuitenkin ihan mukiin menevän huoneen jossa pystyi olemaan rauhassa.



Muualla Teuvon kaipaamaa hiljaisuutta ei sitten ollutkaan. Teuvo joutui tekemään lopputyötänsä muiden meuhkatessa taustalla.Edes suihkussa ei saanut rauhaa vaan aina oli joku toljottamassa vieressä.


Muista opiskelijoista oli kyllä jotain hyötyäkin. Teuvo kulutti iltojansa pelaten shakkia Stella nimisen tytön kanssa. Heidän välilleen puhkesi myös hieno ystävyys.


Kolmannen vuoden aikana Teuvon käsi alkoi jumittaa oudosti minkä takia hän kulki ympäriinsä käsi ojossa ajatellen koko ajan rahaa. Tyypillistä mammonatavoitteisille?


Teuvo kirjoitti pari romaania ja keräsi mutenkin ahkerasti rahaa opiskeluvuosiensa aikana.Niillä rahoilla Teuvo osti muutaman kalliin esineen ja tunkin ne reppuunsa.Niistähän saisi hyvät rahat myöhemmin.


Kerättyään 15 ystävää Teuvosta tuli kampuksen suosituin.Mutta tämä oli täysi yllätys. Tämän jälkeen tosin tapahtui jotain vielä ihmeellisempää. Tauvon tullessa salaseurasta takaisin hänen tilillensä oli jostain ilmestynyt 40000 simoleonia lisää. Saako salaseruraan liittymisestä rahaa? Koskaan ennen en ole tätä huomannut vaikka monta simiä olen salaseuraan hommannut. Vai mistä nuo rahat ilmestyivät?


Viimein neljän pitkän vuoden jälkeen päästiin juhlimaan Teuvon valmistumista. Teuvo valmistui parhaimmilla arvosanoilla.


Noniin. Tässä vaiheessa kamera-asetukset olivat menneet jotenkin oudosti joten koko tämän loppuosan ajan saatte kärsiä erittäin huonoista kuvista :/ Itse kun en tuota huomannut ennenkuin kaikki ensimmäiseen osaan tarvitut kuvat olivat otettu. Seuraavassa osassa kuvat tulevat olemaan parempia.

Nyt kuitenkin siirrytään takaisin tarinamme pariin. Heti valmistuttuaan Teuvo osti suuuren tontin pienen pienestä kylästä.


Niistä vajaasta 25 000$ jotka jäivät Tauvon käteen tontin oston jälkeen pistettiin puollet talon rakentamiseen. Kaikki tarvittavat kamppeet saatiin hyvin.


Lopuilla rahoilla Teuvo osti sitten toiseksi pienimmän tontin kylästä ja pystytti siihen pienen kaupan.Kauppaan ei tosin saatu minkäänlaisia kaluisteita lukuunottamatta paria pöytää.Luultavati menisi vielä kauan ennenkuin kauppa pystyttäisiin avaamaan.


Niillä 200$ jotka säästettiin Teuvo päätti ostaa itselleen uudet kuteet. Nuo yliopistosta mukaan tarttuneet ovat hirveät.


Valitettavasti muuta mukavaa kuten tulevia vaimoehdokkaita ei stadista löytynyt. Niinpä päätettiin suunnistaa takaisin kotia kohti.


"Hei!" "No heipä hei!" "Terve!" Laaman, pervon koukkunenäisen miehen ja diivan kanssa ystävystyminen ei ollut Teuvolla ensimmäisena mielessä.


Työn alkuunkin päästiin heti ja Teuvo sai vieläpä toivomaltaan alalsta ammatin. Eli siis rikollisuuden parista.


"No heipähei! Kaunis päivä tänään!" Tämän naisen kanssa alkoi juttu sujua heti ja päiväkin alkoi näyttää paremmalta.
(kuvassa pitäisi näkyä ruokalähetti Marianne Hamara juttelemassa eräässä puistossa Teuvon kanssa mutta jostain syystä en saa kuvaa näkymään)


Kun omistaa 15 ystävää niin puhelimessa kuluu paljon aikaa.





Saatuaan muutaman ylennyksen Tauvo päätti että oli aika suunnata suunnitelmat muille elämän saroille
Siispä Teuvo päätti pyytää ainoaa hänen silmiänsä miellyttävää naista treffeille. Eli siis nopea vilkaisu peiliin ja sitten suunnattiin taksilla hakemaan ruokalähetti Marianne Hamaraa.


Marianne oli tavattoman hyvä keilaamisessa. Teuvo siirtyi omia taitojaan häpeillen pian sivummalle. Täytyy muuten todesta että Mariannen lätsä ja työvaatteet ovat oikein muodikas asu treffeille....


Hiii!Treffit päättyivät suloiseen suudelmaan ja lupaukseen tavat heti huomenna uudestaan.


Yön kuluessa oven taakse oli ilmestynyt sievä ruusu kiitokseski. Se sai heti paikan ruokapöydältä.


"Oi armaani, taidan rakastaa sinua! Rakastatko sinä minua?" Näin päästään siihen siirappiseen osaan tarinassamme.


Näin alkoi myös näiden keräily. Helposti ansaittavia pisteitä.


Lopulta oli aika tällekkin. "Marianne muuttaa taloon ja tuo mukanaan 18 000 simoleonin lisäyksen perheen varoihin." Mistä asti työläiset ovat tuoneet mukanaan noin paljon rahaa? Alkaa tuntua pikkuhiljaa siltä, että rahanpuute ei ole ongelma tässä legacyssa.


Syy siihenkin että miksi Marianne oli niin rikas selvisi heti.


Taloa alettiin myös rakentaa isommaksi Mariannen tuomilla rahoilla. Keittiö saatiin jopa melkein sisustetuksi kokonaan.


Pian kuitenkin tylsä arki ja aamuinen vessaruuhka iskivät tähänkin huusholliin. Mariannekin sai hankittua itselleen työn samalta alalta kuin Teuvo.


Haa! Ensimmäinen rikkoontunut asia tässä talossa. Marianne korjaa tietenkin.

Tähän kohtaan on hyvä lopettaa tällä kertaa. Ensi kerralla palaamme parempien kuvien ja näiden kahden arkea piristävien asioiden kanssa.

3 Comments:

  • Awww kiva alku, oot kivan itseironinen nois tarinoissas :) :P

    By Anonymous Anonyymi, at 8:50 ip.  

  • Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    By Blogger Teija, at 5:48 ip.  

  • Hieno alku legacylle! Olet selvästi niistä tuhansista yksi, joka jaksaa pelata yliopiston loppuun.. :D

    By Anonymous Anonyymi, at 2:02 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home