Lampinen

maanantaina, syyskuuta 18, 2006

osa 2: 2. sukupolvi valloittaa

Viime osassa Lampisten suvun ensimmäinen jäsen kävi läpi neljä pitkää vuotta yliopistossa. Hän osti itselleen suuren tontin ja rakensi pienen talon alun. Sitten, eräänä kauniina päivänä hän kohtasi naisen nimeltä Marianne eikä mennyt kauaa enne kuin Marianne jo muutti saman katon alle Teuvon kanssa.


Mutta nyt siirrytään tämän kertaisen osan pariin.
Tämä laite tuli monesti tutuksi kun Teuvo kahmi itselleen yllennyksiä ja taitopisteitä. Mammonatavoitteisena siminä Teuvon elämässä ensimmäisellä sijalla oli rahan saaminen.



Katsokaa! Rahat riittivät lopulta myös hienomman ulko-oven ostoon ja pariin pihalamppuun. Mutta nyt kuitenkin keskitytään kuvan varsinaiseen tapahtumaan:
"Olen tässä hieman ajatellut että joskos..."
"UUUUHHHHHHHHhhhh!"
Sopiva hetki tuli tällekkin lopulta. Koska kumpikaan heistä ei toivonut hääjuhlien järjestämistä, niin avioliittokin päätettiin solmia heti perään.



Äääh älkää marisko! Ovihan on kalleinta laatua ja vieläpä iha hieno. Eikö sen pitäisi kelvata?


Eeih! Kuka, KUKA unohti ruuan levylle? Meidän uusi hieno keittiö on liekeissä. Ja missä palokunta viipyy?


Hääyötä ei kuitenkaan voinut jättää väliin....Mutta Teuvo! Sinähän olet nyt naimisissa. Ei saa ajatella muita naisia. Vieläpä kun oma sellainen nukkuu vieressä.


Se, että Mariannen vatsa alkoi pyöristyä ja tieto siitä, että hän odotti pientä simivauvaa ei ollut kovinkaan suuri yllätys. Olihan tätä ehditty jo odottaakkin :) Mariannelle työ oli kuitenkin tärkeä ja senpä takia hän kulutti äitiyslomansa taitopisteitä keräten. En kuitenkaan ole niin varma, että onko tuo kuvan touhu niin järkevää odottavalle naiselle...



Ja lopulta. Eräänä yönä se sitten tapahtui. Maailmaan saapui suloinen pieni poika joka nimettiin Romeoksi. Teuvo ei kuitenkaan liiemmin jaksanut kiinnostua vaan käänti vain kylkeänsä ja käski vaimoaan pitämään pienempää melua.


Teuvo löysi itselleen uuden harrastuksen. Kukkien kanssa kului paljon aikaa ja jonain päivänä Teuvo toivoi avaavansa kaupan jossa myytäisiin kukkia.



Lapset kasvavat nopeasti ja pian vietettiin Romeon synttäreitä.Luonteeltaan tämä oli kiltti, siisti ja laiska. Horoskoopiltan rapu.
Nyt kun pojasta oli tullut isompi niin Teuvokin alkoi kiinnostua enemmän isän tehtävistä. Pian hän olikin sitä mieltä lapset ovat ihanin asia maailmasssa heti rahan jälkeen. Hän kulutti paljon aikaansa opettaen Romeolle tärkeitä taitoja kuten puhumista sekä muuta mukavaa.



Ja koska lapset olivat niin ihania niin nämä kaksi päättivät hankkia vielä toisen lisää. Tällä kertaa Teuvokin jaksoi innostua enemmän Mariannen kasvavasta masusta.


Yhtenä yönä sitten putkahti maailmaan se toinen vauva. Tämä pienokainen sai punertavat hiukset ja siniset silmät niinkuin veljellänsä. Lapsi sai nimekseen Rasmus. (salaa kyllä toivoin tyttöä)


Taaperoikä koitti pian Rasmuksellekkin. Eikä se ollut helppo. Mariannella ja Teuvolla oli kädet täynnä töitä kahden kiljuvan pojan kanssa. Mikään ei oikein tunnut nyt sujuvan. Kaikilla on kaikki huonosti.


Lapsiksi kasvettuaan pojista tuli hyviä ystäviä ja he leikkivät monesti yhdessä nukkekodilla. Eivät sitten keksineet yhtään tyttömäisempäää touhua. (Olin niin iloinen molempien synttärien aikaan siitä, että taaperoita ei enää tässä talossa olisi, että uhodin ottaa kuiva syttäreistä jotka kerrankin järkestin)



JEE hyvä Romeo! Hyvä Rasmus! Kun Marianne otti vastuullisen äidin roolin ja auttoi poikiansa läksyissä niin molemmat pojat kantoivot pian kymppejä koulusta kotiin.


Mikään hyvä ei tietenkään kestä ikuisesti. Tästä alkoi pieni epäonnistumien rykelmä. Ensin menin vastaamaan väärin Teuvon urakysymykseen ja hän sai potkut. Seuraavana päivänä menin vastaamaan väärin Mariannen urakysymykseen ja hän menetti sen johdosta 15 000 simoleonia joten perheellä ei ollut enää yhtään rahaa.


yhhnyy! Sitä seuraavana yönä taas iski rosvo.


Teuvo kuitenkin soitti poliisin nopeasti paikalle. Ilkeä rosvo varasti kalliin ja hienon televisiomme. Hänet kuitenkiin saatiin kiinni. Korvauksia saatiin vaivaiset 2000 simoleonia. Epäreilua! Telkkari maksoi uutena 8000 simoleonia!


Marianne selostaa sitä miten vauvat oikein joutuvat maailmaan ja tulee samalla kertoneeksi että yksi pieni simivauvan alku lymyilee hänen mahassaan. Eli uusi vauva tiedossa.


vuuhuu Romeo kasvoi teiniksi. Mutta miten, miten niin suloinen lapsi voi saada näin kamalan leuan?? Tässä kuvassa leuka ei edes erotu niin pahasti kuin normaalisti. Yliopistoon jossain vaiheessa aijotaan joten taitopisteitä pitää alkaa metsästämään nopaesti. Ja niin, unohdin melkein mainita että Romeo sai mammonatavoitteen (plääh) ja mieltymyksinä meikit ja hajuvesi. Inhokki on ruskeat hiukset.


Ronja ryövärintytär :) (Jos muistatte niin Marjanne ja Teuvo on ovat kummatkin rikollisia) Eräänä yönä Mariannen vessareissun aikana se tapahtui. Teuvon ja Mariannen kolmas lapsi syntyi ja he saivat toivomansa tytön. Nimeksi tuli Ronja. Sopii samaan Romeon ja Rasmuksen kanssa.


"Äiti kato! Mä lennän!"
Marianne oli kovin kovin väsynyt joutuessaan hoitamaan Ronjaa ja käymään samaan aikaan töissä. Asiaa ei kamalasti helpottanut sekään että aina kun hänellä oli viimeinkin aikaa istahtaa alas niin Rasmus tuli pomppimaan viereen.



Rasmuksellekkaan ei järjestetty synttäreitä eikä edes kakkua keretty ostamaan. Silti hän kasvoi iloisesti platinalla teiniksi. Hän sai myös samanlaisen hirviöleuan kuin veljellään. Sitten on aika heittää noppaa. EEEEikä! TAAS mammonatavoite! Minulla on jo kolme mammonatavoitteista simiä tässä perheessä! Mitä ihmettä minä teen neljännellä? Mieltymyksinä punapäät ja haju.


Teuvo rymisteli hissillä alas ja taisi kolauttaa päänsä pahasti sillä hän alkoi heti näkemään sydänkuvia työkaveristaan jonka kanssa hänellä ei kemiat muutenkaan kohtaa ollenkaan.


Saatuaan potkut töistään Teuvo oli haketunut samalle alalle heti. Ja lopulta monen ylennyksen jälkeen hän kipusi uransa huipulle ja sai platinamielialan loppuiäkseen.


Sen jälkeen hän päätti avata sen kukkakaupan josta oli aina unelmoinut. Kauppa alkoi heti käymään yllättävän hyvin.


Tuplasynttäreiden aika! Onnea kaikille!
Perheen vanhin eli Teuvo puhaltaa samaan aikaan viimeisestä syttärikakustaan kynttilät kun Ronja aloittelee vasta ensimmäistään.



Ronjasta tuli kaikkien rakastama taapero joka ei edes pahemmin melua pitänyt. Luonteeltaan hän on täysin samanlainen kuin veljensä.


Haluan toteuttaa Teuvolla mahdottomantoiveen 100 000 simoleonin tienaamisesta. Senpä takia hän on ahkerasti kirjoitellut romaaneja ja tienannut niistä ihan hyvin.


"Mistä vetoa että he aikovat tehdä sitä tänään..."
Perheen teinit syömässä synttärikakkua. Vietettiin taas Ronjan synttäreitä.



Ronjasta kasvoi lettipäiseksi tyttöksi joka oli koukussa videopeleihin.



Ääh nämä kaksi ovat rasittavia. Molemmilla pojilla tuntuu koko ajan olevan tavoitepisteet aivan nollilla vaikka minä niitä yritän päivittäin nostaa. Nyt kuitenkin Rasmus kolisteli hissillä alas jolloin molemmilla pojilla meni tavoitepisteet aivan nolla lukemiin. Ainoa pelastus oli sitten ostaa auto johon upposi loputkin rahat. ääh


Mariannestakin tuli vanhus ja hän sai vaaleanpunaisen yökkärin.



Nyt kun kaikki lapset olivat kouluiässä niin päätettiin kutsua rehtori kylään. Oli oikeastaan Ronjan ansiota että sinne yksityiskouluun sitten päästiin. Kaikki tuntui menevän aluksi pieleen ja Marianne meni vielä nukahtamaan ruokapöytäänkin. Ronja sitten päätti esittää Rehtorille muutaman kuperkeikan ja tadaa, rehtori ihastui häneen kovin ja paikat oli taattu.



Soo, soo Romeo. Sehän on Niina, veljesi ihastus. Etsi itsellesi joku toinen.


Ja niin hän etsikin. Romeo löysi pian itselleen ihastuksen kohteen, Mimmii Antikaisen. He päätyivät pian treffeille mutta mitään jännää ei tapahtunut, koska Mimmi pani aluksi kovasti vastaan kaikille Romeon lähentymisyrityksille.


"AAAUUU! Mitä mä teen, MITÄ MÄ TEEN!?"
"NO SAMMUTA SE TOLLO!"
Molemmilla pojilla on ruuanlaittopisteet melkein täydessä mutta silti he sytyttelivät tulipaloja vähän liiankin usein.



Lampisten talo. Kuva otettu hetkeä ennen kuin molemmat pojista lähtivät yliopistoon. Talo on alakerrasta melkein valmis mutta suurinosa yläkerran kalustuksesta puuttuu vielä. Jep, jep, tähän kohtaan on taas hyvä pysähtyä. Ensi jaksossa sitten selviää kuka perii ja keitä tullaan näkemään vielä jatkossakin.

1 Comments:

  • NOITA VIHREITÄ JUOMA JUTTUJA OLI AINAKIN 8! Miks et voinnu käyttää niitää siihen, et Marienne ja Teuvo ei ois viellä vanhentunu? Ne ois viellä voinnu saada lapsen! Mut tääkin osa oli kiva!

    By Blogger Teija, at 6:04 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home